UK ETA για Lincoln

Ως επίσημη πόλη με καθεδρικό ναό, μαζί με την ιδιότητά της ως επαρχιακή πόλη του Λίνκολνσαϊρ, το Λίνκολν είναι ένας από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο επισκέπτονται την πόλη για να γνωρίσουν την ιστορική ιστορία του Λίνκολν, καθώς και την ακμάζουσα καλλιτεχνική, μουσική, ψυχαγωγική και γαστρονομική της σκηνή. Αυτή η περιοχή προσφέρει πολλά τουριστικά αξιοθέατα και ορόσημα, με κάτι που ενδιαφέρει κάθε τύπο ταξιδιώτη. Με αυτό κατά νου, οι ακόλουθες πληροφορίες έχουν συγκεντρωθεί για να μάθουν οι ταξιδιώτες περισσότερα σχετικά με την επίσκεψη στο Λίνκολν και τι πρέπει να γνωρίζουν σχετικά με την ETA του Ηνωμένου Βασιλείου για το Λίνκολν.

Μια ματιά στην προέλευση και την πρώιμη ιστορία του Λίνκολν

Οι πρώτες ενδείξεις ανθρώπινης εγκατάστασης στην περιοχή του Λίνκολν χρονολογούνται στην Εποχή του Σιδήρου με τη μορφή στρογγυλών ξύλινων κατοικιών. Η περιοχή κατακτήθηκε από τη Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία το 48 μ.Χ., η οποία δημιούργησε ένα λεγεωνάριο φρούριο. Αυτό το φρούριο στην κορυφή του λόφου θα εξελισσόταν σε μια πλήρη αποικία γνωστή ως Lindum Colonia. Αυτό θα εξελισσόταν σε έναν ακμάζοντα οικισμό τους επόμενους αιώνες.

Το Λίνκολν στον Μεσαίωνα

Η περιοχή του Λίνκον γνώρισε την άφιξη γερμανικών λαών τον πέμπτο και έκτο αιώνα, οι οποίοι διέσχισαν τη Βόρεια Θάλασσα από την ηπειρωτική Ευρώπη. Μετά την έναρξη των επιδρομών των Βίκινγκς και την εγκαθίδρυση του Danelaw το 886, το Λίνκολν καθιερώθηκε ως ένα από τα πέντε East Midland Burroughs.

Η περιοχή του Λίνκολν άκμαζε την εποχή της νορμανδικής κατάκτησης το 1066 μ.Χ. Υπό τους Νορμανδούς, η πόλη επεκτάθηκε και οχυρώθηκε. Το κάστρο του Λίνκολν ανεγέρθηκε το 1068 υπό τις διαταγές του Γουλιέλμου του Κατακτητή. Το 1092 σηματοδότησε την κατασκευή του καθεδρικού ναού του Λίνκολν. Μέχρι το 1150, το Λίνκολν ήταν μια από τις πλουσιότερες πόλεις της Αγγλίας, με μια οικονομία που βασιζόταν στην εξαγωγή μαλλιού στην περιοχή της Φλάνδρας. Τον 13ο αιώνα, έγινε η τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Αγγλίας. Το 1409 σηματοδότησε τον χαρακτηρισμό της πόλης ως νομικού προσώπου της κομητείας.

Πρόσφατη ιστορία του Λίνκολν

Η οικονομία του Λίνκολν ανθούσε κατά τη διάρκεια της βιομηχανικής επανάστασης. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η περιοχή έγινε κόμβος μηχανικής. Κέρδισε το παρατσούκλι “Tank Town” το 1916, όταν κατασκευάστηκαν τα πρώτα τανκς στην πόλη.

Καθώς το Λίνκολν εισήλθε στον 21ο αιώνα, η περιοχή συνέχισε να ακμάζει. Έχει διατηρήσει την ηγετική της θέση στον τομέα της μηχανικής και φιλοξενεί επίσης ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου. Η πόλη είναι γνωστή ως κόμβος πολιτισμού, τέχνης και ψυχαγωγίας στην περιοχή του Λίνκολνσαϊρ. Αυτοί είναι οι βασικοί παράγοντες πίσω από τη δημοτικότητα του Λίνκολν ως προορισμού για ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο.

Φαγητό στο Λίνκολν

Η περιοχή του Λίνκολν είναι γνωστή για τη γαστρονομική της σκηνή. Οι επισκέπτες της περιοχής έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από εστιατόρια με απλό και καλό φαγητό, καθώς και πολλά σημεία που προσφέρουν φαγητό για έξω. Αυτά τα εστιατόρια σερβίρουν τα πάντα, από παραδοσιακή βρετανική κουζίνα μέχρι διεθνείς προτάσεις από όλο τον κόσμο.

Μουσική και ψυχαγωγία στο Lincoln

Η μουσική και άλλες μορφές ζωντανής ψυχαγωγίας παρουσιάζονται τακτικά στην περιοχή του Λίνκολν. Από τις παμπ και τα θέατρα της περιοχής μέχρι τις μεγάλες συναυλίες και τα υπαίθρια φεστιβάλ, υπάρχουν πολλές επιλογές ψυχαγωγίας για τους επισκέπτες της πόλης. Το Lincoln Performing Arts Centre είναι ένα από τα κορυφαία σημεία για ζωντανές παραστάσεις και προβολές ταινιών.

Τυπικές καιρικές συνθήκες Lincoln

Η περιοχή του Λίνκολν απολαμβάνει ένα θερμό, εύκρατο κλίμα με σημαντικές ετήσιες βροχοπτώσεις. Η μέση ετήσια θερμοκρασία είναι 10,1° C και η περιοχή δέχεται περίπου 729 χιλιοστά βροχής κάθε χρόνο.

Τα αξιοσημείωτα ορόσημα και τα δημοφιλή αξιοθέατα του Λίνκολν

Κάστρο Λίνκολν

https://goo.gl/maps/KdJpNySvyf4ZU33j9

Κατασκευασμένο από τον Γουλιέλμο τον Κατακτητή στα τέλη του 11ου αιώνα μ.Χ., το Κάστρο του Λίνκολν είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής. Είναι γνωστή για τα μοναδικά και ασυνήθιστα χαρακτηριστικά της, όπως η ύπαρξη δύο mottes.

Καθεδρικός ναός του Λίνκολν

https://goo.gl/maps/UTgutf4xFBkgSgJr6

Με ιστορία που χρονολογείται από το 1092 μ.Χ. και την έδρα του Αγγλικανικού Επισκόπου του Λίνκολν, ο Καθεδρικός Ναός του Λίνκολν είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αξιοθέατα που επισκέπτονται οι ταξιδιώτες στην περιοχή. Με την υψηλή κεντρική του κορυφή, ορισμένοι ιστορικοί εικάζουν ότι ο καθεδρικός ναός ξεπέρασε τη Μεγάλη Πυραμίδα της Αιγύπτου ως το ψηλότερο κτίριο του κόσμου το 1311.

Το Μουσείο της Ζωής του Lincolnshire

https://goo.gl/maps/bzjNvQz55s5yqMv56

Το Museum of Lincolnshire Life φιλοξενεί μια ποικιλία συλλογών που εστιάζουν στην κοινωνική ιστορία της περιοχής του Λίνκολνσαϊρ στο Ηνωμένο Βασίλειο. Επικεντρώνεται στα έτη από το 1750 έως σήμερα.

Τι πρέπει να γνωρίζουν οι ταξιδιώτες για την ETA του Ηνωμένου Βασιλείου για το Λίνκολν

Το UK ETA for Lincoln είναι ένα νέο σύστημα που αναπτύσσεται από το Υπουργείο Εσωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου με στόχο την πλήρη εφαρμογή του μέχρι το τέλος του 2024. Το UK ETA θα λειτουργεί ως σύστημα προ-ελέγχου για τους ταξιδιώτες που έρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο από το εξωτερικό. Οι αιτήσεις για την ETA πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά, όπου θα περνούν από μια σειρά βάσεων δεδομένων ασφαλείας για να καθοριστεί αν θα επιτραπεί ή όχι η είσοδος ενός ατόμου στη χώρα. Πρωταρχικός στόχος της ETA είναι να εντοπίζει περιστατικά εγκληματικής δραστηριότητας στο παρελθόν από άτομα που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτό είναι ένα από τα κύρια ζητήματα σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των αιτήσεων. Οι ταξιδιώτες που σκοπεύουν να επισκεφθούν το Λίνκολν από το εξωτερικό πρέπει να γνωρίζουν αυτό το σύστημα εισόδου, καθώς και τη διαδικασία που απαιτείται για να υποβάλουν αίτηση για τη βρετανική ETA.

Λόγοι για την εφαρμογή του συστήματος ETA του Ηνωμένου Βασιλείου

Ο στόχος πίσω από την εφαρμογή της ΕΤΑ του Ηνωμένου Βασιλείου για το Λίνκολν είναι η βελτίωση του συστήματος ελέγχου των συνόρων και της νόμιμης μετανάστευσης του Ηνωμένου Βασιλείου. Το πρόγραμμα έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το 2023-2024 και εκτιμάται ότι 30 εκατομμύρια ταξιδιώτες παγκοσμίως θα χρησιμοποιήσουν το σύστημα για επαγγελματικούς, τουριστικούς και διαμετακομιστικούς σκοπούς πριν από την άφιξή τους στη χώρα.

Απαιτούμενα έγγραφα για την ETA του Ηνωμένου Βασιλείου για το Lincoln

Για να υποβάλουν αίτηση για το πρόγραμμα και να πληρούν τις απαιτήσεις ETA, οι αιτούντες πρέπει να παρέχουν μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί με ένα βιομετρικό διαβατήριο. Πρέπει επίσης να διαθέτουν πιστωτική ή χρεωστική κάρτα και θα πρέπει να παρέχουν προσωπικές πληροφορίες που περιλαμβάνουν τα στοιχεία του ταξιδιού τους, την ημερομηνία γέννησής τους και τη διεύθυνση κατοικίας τους.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Οι ταξιδιώτες που σχεδιάζουν ένα ταξίδι στο Λίνκολν πρέπει να κατανοήσουν τη διαδικασία αίτησης ETA πριν από την αναχώρηση. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 90 χώρες από τις οποίες οι ταξιδιώτες θα χρειάζονται ηλεκτρονική ταξιδιωτική άδεια πριν εισέλθουν στα σύνορα του Ηνωμένου Βασιλείου. Οι κάτοχοι βρετανικού διαβατηρίου εξαιρούνται από την ανάγκη υποβολής αίτησης μέσω του ψηφιακού συστήματος. Από το 2024 και μετά, οι Βρετανοί υπήκοοι που ζουν στο εξωτερικό, καθώς και οι κάτοχοι ιρλανδικών διαβατηρίων, θα εξαιρούνται από την ΕΤΑ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Απαιτήσεις για την ETA του Ηνωμένου Βασιλείου

Οι απαιτήσεις επιλεξιμότητας για την ETA του Ηνωμένου Βασιλείου που πρέπει να πληρούν οι ταξιδιώτες που έρχονται στο Ηνωμένο Βασίλειο περιλαμβάνουν την κατοχή έγκυρου ηλεκτρονικού διαβατηρίου από χώρα που δεν έχει υποχρέωση θεώρησης για την είσοδο στο Ηνωμένο Βασίλειο για ταξιδιωτικούς σκοπούς. Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στους επισκέπτες που επιθυμούν να εισέλθουν στο Ηνωμένο Βασίλειο για τουριστικούς και επιχειρηματικούς λόγους, καθώς και για λόγους διέλευσης για διάστημα έως έξι μηνών ή 180 ημερών. Για να λάβουν έγκριση, οι αιτούντες δεν θα πρέπει να έχουν προηγούμενες παραβιάσεις της νομοθεσίας περί μετανάστευσης και να μην έχουν ποινικό μητρώο που θα μπορούσε να τους θεωρήσει απειλή για την ασφάλεια των κατοίκων του Ηνωμένου Βασιλείου. Η αίτηση ETA για το Ηνωμένο Βασίλειο πρέπει να υποβληθεί ηλεκτρονικά, με την καταβολή του τέλους κατά την υποβολή της αίτησης. Μετά την υποβολή της αίτησης, η έγκριση πρέπει να ληφθεί πριν ο ταξιδιώτης επιβιβαστεί σε οποιαδήποτε πτήση με προορισμό αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ταξιδιωτικοί σκοποί που καλύπτονται από την ETA του Ηνωμένου Βασιλείου

Ο τουρισμός, οι επιχειρήσεις και η διαμετακόμιση είναι οι ταξιδιωτικοί σκοποί που καλύπτονται από την ΕΤΑ του Ηνωμένου Βασιλείου. Ελέγξτε τις Συχνές ερωτήσεις της ETA. για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με τις λεπτομέρειες του προγράμματος και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων. Οι ταξιδιώτες που σκοπεύουν να επισκεφθούν το Λίνκολν ενθαρρύνονται να διαβάσουν διεξοδικά και να ενημερωθούν για το ταξιδιωτικό πρόγραμμα ETA του Ηνωμένου Βασιλείου όταν σχεδιάζουν να ταξιδέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Είναι προτιμότερο να υποβάλλετε αίτηση για ETA στο Ηνωμένο Βασίλειο για το Λίνκολν πριν κάνετε οποιαδήποτε κράτηση, ώστε να διασφαλίσετε ότι οι αιτήσεις έχουν αρκετό χρόνο για έγκριση.