Η Πολιτική Παράδοσης ορίζεται για να εξηγήσει σε εσάς, τον πελάτη, πώς παρέχουμε την Υπηρεσία Επεξεργασίας που προσφέρεται στον ιστότοπό μας.

[1] Ο δικτυακός τόπος uk-eta.com είναι ένας ιδιωτικός, τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων εφαρμογών ETA και δεν συνδέεται με κανέναν τρόπο με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου.

[2] Οι παρεχόμενες υπηρεσίες έχουν ως εξής:

  • Καταχώρηση και επεξεργασία δεδομένων αιτήσεων ETA.
  • Επεξεργασία και ενημέρωση κατάστασης την ίδια ημέρα.
  • Παράδοση επιβεβαίωσης ταξιδιωτικής εξουσιοδότησης μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  • Ενημέρωση των πληροφοριών της αίτησης και έλεγχος της κατάστασης για 2 έτη από την παραλαβή της ETA.
  • 24/7 ETA email και τηλεφωνική υποστήριξη πελατών.
[3] Το uk-eta.com δεν εγγυάται ότι οι αιτήσεις θα γίνουν δεκτές, απλώς επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα της αίτησης του πελάτη και τα ενσωματώνουμε στο σύστημα ETA Home Office.

[4] Ο πελάτης είναι υπεύθυνος για την παροχή έγκυρων και ακριβών πληροφοριών της αίτησης, η uk-eta.com δεν ευθύνεται για τυχόν απορριφθείσες αιτήσεις λόγω μη έγκυρων ή εσφαλμένων πληροφοριών που υποβλήθηκαν από τον πελάτη.

[5] Μόλις υποβληθούν τα στοιχεία της αίτησης, η uk-eta.com θα έχει 24 ώρες για να επεξεργαστεί την αίτηση και να ενημερώσει τον πελάτη σχετικά με την κατάστασή της. Δεν γίνονται δεκτές αξιώσεις παροχής υπηρεσιών για έγγραφα επιβεβαίωσης ταξιδιωτικής άδειας που δεν παραδόθηκαν πριν από 24 ώρες μετά την υποβολή των πληροφοριών από τον πελάτη. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση εάν δεν έχει λάβει έγγραφο επιβεβαίωσης ή ενημέρωση κατάστασης μετά από 24 ώρες.

[6] Οι αιτήσεις μπορεί να τεθούν σε αναμονή από το Υπουργείο Εσωτερικών για διάφορους λόγους, σε αυτές τις περιπτώσεις ένας εκπρόσωπος εξυπηρέτησης πελατών θα επικοινωνήσει με τον πελάτη για να συντονίσει μια πιθανή λύση. Ίδια περίπτωση σε περίπτωση απόρριψης της αίτησης.

[7] Οι υπηρεσίες που παρέχονται στο παρόν αφορούν την υποβολή αιτήσεων ΕΤΑ. Το κόστος επεξεργασίας των αιτήσεων περιλαμβάνει όλα τα τέλη εξυπηρέτησης (έως 100 δολάρια), τα οποία εξαρτώνται από την τοποθεσία του αιτούντος. Δεν συνδεόμαστε με την κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου, το Υπουργείο Εσωτερικών ή το UKVI. Το τέλος διεκπεραίωσης περιλαμβάνει £10 που οφείλονται στο UKVI για την έκδοση του ETA σας. Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση απευθείας μέσω της ιστοσελίδας https://apply-for-an-eta.homeoffice.gov.uk/how-to-apply. Με την αγορά των υπηρεσιών μας, ο πελάτης συμφωνεί να καταβάλει αμοιβή υπηρεσιών για την καταχώρηση δεδομένων και την παροχή βοήθειας, η οποία περιλαμβάνει την υποχρεωτική αμοιβή των 10 λιρών που καταβάλλει η uk-eta.com για λογαριασμό του στο Υπουργείο Εσωτερικών ή στο UK Visas and Immigration για την αμοιβή του συστήματος ETA.

[8] Ο πελάτης παρέχει επίσης ρητή εξουσιοδότηση για να επιτρέψει στην uk-eta.com να διαχειρίζεται τα δεδομένα της αίτησής του και να υποβάλει αίτηση για λογαριασμό του στο σύστημα ETA του Υπουργείου Εσωτερικών. Σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου μας και τη δήλωση απορρήτου της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου σχετικά με την ETA του Ηνωμένου Βασιλείου στη διεύθυνση: https://www.gov.uk/government/publications/electronic-travel-authorisation-eta-privacy-information-notice

[9] Ο πελάτης βεβαιώνει ότι έχει το δικαίωμα και τη νόμιμη εξουσιοδότηση να πληρώσει με την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που υπέβαλε. Η uk-eta.com θα χρεώσει την υποβληθείσα πιστωτική κάρτα με μία συνολική χρέωση και δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε παράνομη χρήση των πιστωτικών πληροφοριών που υποβλήθηκαν από τον πελάτη.

Μόλις ολοκληρωθεί η αυθημερόν Υπηρεσία Επεξεργασίας, η οποία περιλαμβάνει τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες, θα σας παραδώσουμε το προϊόν μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να προσθέσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας support@uk-eta.com στη λευκή σας λίστα για να διασφαλίσετε ότι το ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο δεν θα απορριφθεί λόγω υπερπλήρωσης των εισερχομένων.

Τα αρχεία PDF μπορούν να διαβαστούν με τη χρήση του Adobe reader, το οποίο είναι δωρεάν για λήψη

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με την Πολιτική Παράδοσης, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση support@uk-eta.com. Θα απαντήσουμε εντός 24 ωρών.

Η Υπηρεσία Επεξεργασίας μας θεωρείται ότι σας παραδίδεται όταν υποβάλλεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Σας συνιστούμε να έχετε μαζί σας ένα εκτυπωμένο αντίγραφο της ταξιδιωτικής σας εξουσιοδότησης, καθώς ορισμένες αεροπορικές εταιρείες ενδέχεται να θέλουν να δουν ένα αντίγραφο αυτής κατά τον έλεγχο εισιτηρίων.